KING BBQ & GRILLRESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King Bbq & Grillrestaurant. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 0:24 Eten echt niet lekker. Brood was droog, patat leek wel een maand oud en keihard. Dit doen we niet weer dus.
30 sep 2022 om 0:15 Uiteraard weer super lekker, alles tip top zoals ik gewend ben! Me welgemeende complimenten voor Ci & heel team King grill
29 sep 2022 om 19:27 Goede prijs kwaliteit verhouding
26 sep 2022 om 8:11 Erg snel bezorgd en de salade perfect vers. Qua smaak teleurstelling helaas.
25 sep 2022 om 22:08 Iets later dan anders maar nog steeds warm en lieve bezorgster
25 sep 2022 om 21:40 Heerlijk gegeten :)
24 sep 2022 om 19:21 Eten was koud, kwaliteit matig.
24 sep 2022 om 18:36 Eten was prima, alleen aan de koude kant en brood was gedeeltelijk verbrand helaas.
22 sep 2022 om 2:07 Word nooit teleurgesteld bij king grill, altijd beerl
19 sep 2022 om 11:58 Lekkerste kapsalon die ik in tijden heb gehad. Groot was ook echt groot
18 sep 2022 om 1:41 Beste van Apeldoorn!!!! Altijd heeerlijk eten. Dank je wel weer en succes nog vanavond!!!
15 sep 2022 om 1:17 Keer op keer super lekker, word nooit teleurgesteld!!